2021-12-03 08:17:19• hírek • Bede Emőke

Idén sem marad el a Segíts te is Egyesület cipősdoboz-akciója

A Segíts te is – Ajuta si tu Egyesületet már nem kell bemutatni senkinek: nevük az utóbbi években összeforrt az önzetlen segítségnyújtással és a hátrányos helyzetű családok felkarolásával. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy az ünnepek alkalmával ajándékcsomagokkal lepik meg mindazokat, akiknek másképp talán egy csokoládé sem kerülne a fa alá.

„Minden évben több mint 100 kisgyermek arcára varázsolhatunk mosolyt az önzetlen adományozóknak köszönhetően, és ez egyáltalán nem lenne lehetséges lelkes emberkék nélkül! Idén is hatalmas szükségünk van segítőkre, hogy egyetlen gyermek se maradjon karácsonyi ajándék nélkül” – olvasható az egyesület felhívásában, melyből kiderül az is, hogy a csomagok gyűjtése ebben az évben december 5. és 19. között zajlik.


Mit tartalmazhat a doboz? A Segíts te is arra kéri az adományozókat, hogy az idei évben – ha lehetséges – ne csak használt ruhákat rejtsenek az ajándékcsomagok, hanem olyan dolgokat is, melyekre a gyermekeknek valóban szükségük van, és igazi örömüket is lelhetik bennük. Ez azt jelenti, hogy apróbb játékokat, könyveket, tanszereket, édességeket vagy tisztálkodási szereket is lehet a dobozokba tenni. Ellenben nem ajánlott a romlandó ételek, gyümölcsök, törékeny tárgyak, gyógyszerek ajándékozása, a tisztálkodószereket pedig lehetőség szerint külön-külön is be kell csomagolni, hogy egy véletlen szivárgás esetén se vesszen kárba a teljes doboz. Végül, de nem utolsósorban a csomagon ajánlott azt is feltüntetni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek lenne ideális az ajándék.


Természetesen a cipősdoboz akcióval párhuzamosan továbbra is fut az egyesület tartósélelmiszer-gyűjtő kampánya, hiszen a Segíts te is által pártfogolt családoknak nem hogy karácsonyi ajándékra, de sokszor a mindennapi betevőre sem telik. További tudnivalók Pop Leila egyesületi vezetőtől kérhetők a 0749 987 875-ös telefonszámon, illetve érdemes benézni a közösség csoportjába is, ahol Leila rendszeresen beszámol a legfrissebb egyesületi hírekről és felhívásokról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: